Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
кампания: Да спасим SK!
Моля, обърнете внимание на следващите редове! Някъде през месец май 2014 година форумът отвори врати и приюти множество хора с различни идеи, но един общ интерес. Същият форум е един от малкото, в който се пише почти толкова често, колкото и се води гиф рп. Пак същият форум преживя няколко сътресения, свързани с промяна в екипа и постепенно започна да запада. Само за да се възроди от пепелта за няколко седмици и отново да се изгуби. Пак този форум обаче вдъхна нова надежда у част от своите потребители, които са били на прага да се откажат от писането, а на всички ни е ясно как днес всеки се оплаква колко малко хора вече пишат изобщо по форуми. Нищо няма да се случи, ако само се оплакваме, така че ако искате да има някаква промяна, тогава ни помогнете да върнем този форум към миналото му, където имаше потребители, които споделяха своите идеи и се наслаждаваха на тяхното развитие.Молим всеки, който има възможност, да стане част от разпространието! И ще сме ви безкрайно благодарни!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Important characters!!!
Important characters!!! EmptyНед Юли 19, 2015 3:08 pm by reverse placebo;

» The Shadowhunters
Important characters!!! EmptyПет Юли 17, 2015 12:31 pm by destiny;

» The reborns!
Important characters!!! EmptyЧет Юли 16, 2015 8:07 pm by Cam Slayer

» Лондонски пътеводител;
Important characters!!! EmptyСря Дек 17, 2014 7:49 pm by destiny;

» ПРАВИЛА!!!!
Important characters!!! EmptyЧет Мар 06, 2014 6:08 pm by Raphael.

Important characters!!! Tumblr_nqvq0sPZfg1qdsqclo2_250
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 64, на Пет Юни 23, 2017 6:25 am

Important characters!!!

Go down

Important characters!!! Empty Important characters!!!

Писане by - helena lightwood; on Чет Юли 16, 2015 10:57 pm

NEEDED CHARACTERS
Lucifer
Hugh Dancy
Unknown.Fallen angel.
//taken//

"Не забравяй, че се изправям срещу силен враг, който не смея да подценя, именно защото във вените ни тече една кръв. Разбира се, аз също не съм за подценяване. "Какъвто бащата, такъв и синът."... "
-Boris Greyson, talking to Rhea about Lucifer.

„Никога не съм го срещала. Така и не го намерих, така и не ме потърси. Както ти казах израснах сама. Но са ми разказвали за него... Мрачен, наперен, над всичко и всички. Гордост, която няма граници. Но така и нямах честта сама да се убедя и да вида тези негови качества... И въпреки цялата тази картина, която всеки разказва... В главата ми е различен. Представяйки си Ада... сред целият мрак и хаос той е светлината, която го контролира. Искрящ над цялата демонска измет, които му се подмазват и се чудят как да се облагодетелстват пред него. Прекалено красив за онова място... но предполагам аз никога няма да разбера, кое е истина.“

- Alexandria Renessansia talking to Cain about Lucifer.

✖ Луцифер е първият паднал ангел, наказан за неподчинението си и завистта си към Бог и изгонен от Рая.При падането си е изпратен в "бездната", която той превръща в Ад и се провъзгласява за крал на всички паднали заедно с него ангели, и на създадените след това Рицари на Ада.
✖ Заради безмерната власт, която притежава над демоните, намира за по-угодно и забавно да напуска Ада доста често и да се вмъква в живота на хората, подлудявайки ги и карайки ги да изгубят душата си, чрез непростими деяния.
✖ Има син - Борис и дъщеря - Александрия, заедно с други неназовани деца от различни жени.Заради честото му и продължително отсъствие, Борис, като най-целеустремен от всичките му деца, се възползва от поредното продължило прекалено дълго време отсъствие на баща си и превзема престола на Ада, провъзгласявайки се за следващия крал.

ликът подлежи на смяна, но за това е нужно одобрение.На човекът, който изяви желание да вземе Луцифер, ще му се разясни в по-големи подробности по-важното, с което се налага да е наясно, около историята на децата му.Нека този, който вземе героя има предвид, че не всеки има възможността да изиграе Луцифер правдоподобно и с рязкостта и жестокостта, които вървят заедно с характера му.Няма големи изисквания около това каква големина на постовете трябва да успее да създаде, но нека да са поне повече от 20 смислени реда.Героят е важен и държим на прилична активност.
Мога да ги чуя ясно.Гневните им гласове сипят порой от горчиви думи един върху друг, често без да се заслушат в обвиненията на другия.Не мислят трезво.Не ги интересува, че съседите са в състояние да ги чуят, нито че аз ги чувам, дори през затворената врата и възглавницата, която затискам към ушите си.Толкова е нереално да можеш да усетиш как нормалният ти живот заплашва да се изплъзне между пръстите ти, добил формата на милиони песъчинки пясък, които се смесваха с хиляди други разбити частици, озовали се тук от предишните безброй пъти, в които случки като тази бяха преследвали вечерите ми.Но сякаш всичко ставаше прекалено бавно, сякаш никога нямаше да свърши.Песъчинките на досегашния ми живот продължаваха да ми се изплъзват, в продължение на секунди, минути, часове.Не можех да понеса повече, не можех да изтърпя повече от това задушаващо чувство на безпомощност и примиреност с повтарящата се отново и отново ситуация.Ето, вървя.Тихите ми стъпки изглеждат направо безшумни в сравнение с караницата, която продължава.Дори не ме усещат, не забелязват, че съм там, докато умело не се вмъквам между двама им, все още с любимия ми плюшен пингвин в ръце.Казвам им да спрат да бъдат ядосани егоисти и да се изслушат, защото няма нищо друго на света, което искам повече от това родителите ми да не се разделят.Плача.Тихи сълзи се стичат по лицето ми.Но те не ме чуват, вече са решили.На другия ден баща ми си отиде, заедно с всичкия си багаж и любимата си китара, на която така обичах да го слушам как свири.Това е и последният спомен, който има за мен - шестгодишната ми версия стои на няколкото стъпала пред вече бившия му дом и мълчаливо стиска плюшената играчка.Не плача.Знам, че така е най-добре, но това не прави огорчението по-малко.
След тази случка майка ѝ забелязва хаотичност в емоциите на дъщеря си, която губи границата, която разделя емоциите правилно - първият случай, в който забелязва това е, че започва да плаче на смешните части от филмите и се радва на тъжните.Налага се да посети няколко пъти психолог, който не успява да ѝ помогне да преодолее травмата, която е била причинена от родителите ѝ.Сякаш нямало шанс Далия да се оправи, когато най-неочаквано се оказва, че най-добрата ѝ приятелка има много по-силен и положителен ефект върху нея.Двете с Хелена са израснали практически заедно, в къщи недалеч една от друга и това прави възможно да прекарват по-голяма част от времето си заедно.Хелена успява да върне жизнеността на Далия, карайки я да се смее на всевъзможни глупости и налудничави идеи, които ги правят още по-близки, превръщайки ги във всичко, което другата се нуждае.

✖ друг възможен лик - shailene woodley
✖ ликът подлежи на смяна
✖ дарбата е по избор
✖ най-добри приятелки с Хелена Лайтууд, ще разясня в по-големи подробности на човека, който пожелае да я вземе, като, естествено, ще се уговорим за развитие и в бъдещето, защото те са най-ценни една за друга
✖ когато е на 16 взима уроци по стрелба и бойни изкуства
✖ не са вписани по-големи детайли от живота ѝ, които ще бъдат попълнени според желанията на човека, който ще я вземе, но все пак нека да се придържат към вече описания характер на добро, но понякога безразсъдно момиче.
✖ нека човека, който я вземе умее да пише поне 20 реда смислен пост.
Dahlia Macaulay
Maia Mitchell
20.Human with gift.

Ezavel
Jamie Dornan
Unknown.Demon.
//taken//

"В християнската демонология съществува демон на име Йезавел, чието призвание е да отнема Светия Дух от хората и да ги обръща в служба на Сатана.Неговата цел е да убива Божиите пророци.(Виж книга Царства) Затова и чрез лъжепророчества той учи на гордост и измама.

✖ ликът подлежи на смяна, но все пак не е препоръчително.нека да е някой, който ще отива на образа на един от първите създавани демони
✖ историята му може да бъде развита по какъвто начин желае човека, който ще я вземе, стига да не изневеря на онова, за което предразполага написания цитат
✖ името, с което ще се подвизава сред хората, също остава като личен избор
✖ дали ще е на страната на Луцифер или на новия Крал на Ада - също е решение, което ще бъде взето от човека
What were you thinking about?
A dream.I've had it here and there for about six months.I'm walking in the woods, carrying a body.But it's completely burned.I can't see who it is or who it was.There's a huge tree in the middle of it.You'd think it was 1,000 years old.But it's been cut down.It's just a stump.I put the body down I...I lay it down on the rings of the trees and...
What?
Nothing.That's it.That's the end of the dream.

✖ преди да умре е бил човек с дарбата да контролира огъня, но винаги е имал проблеми с нея.често е излизала извън контрол и е заплашвала да изпепели не само дома и близките му, но и целия квартал.това че е опасен кара хората да странят от него, а онези, които имат наивността да не се страхуват, той отблъсква със завидна жестокост.
✖ едва, когато става на 19 вещица го открива, която успява да омагьоса древна гривна, с която ще може да контролира дарбата си и благодарение на това до някъде успява да върне живота си в нормата
✖ постъпва като войник и по-точно в морската флота, като приема тренировката не само за каляване силата на тялото, но и на духа.на 24 си рожден ден се връща в родния си град след дълго отсъствие, за да отпразнува с роднини и познати, но всичко излиза извън контрол.сбива се с новия съпруг на майка си, който е пиян и егоцентричен, обиждайки го, че дори прилича на копелето, което му е баща и точно като него се опитва да се преструва на силен и в пълен контрол над себе си и околните.В боя гривната се скъсва и това е последният спомен, който притежава.
✖ събужда се два месеца след смъртта си под руините на дома си и за известно време има амнезия.Не знае в какво се е превърнал, но разбира, че в пожара от онази нощ всички загиват.Не знае в какво се е превърнал, но това "състояние" успява до някъде да му помогне да контролира дарбата си.Всяка нощ има един и същи сън, в който носи тела на безименни хора до средата на една гора, в която има голям отрязан пън.Там ги поставя и изгаря със собствения си огън.Онова, което не знае е, че в действителност извършва всичко това, а мозъкът му по-късно го представя просто като сън.
Joshua Earl
Ryan Kelley
24.Retured.

- - - Ϟ - - -

my snow white queen
i can't escape the twisted way you think of me
Important characters!!! Tumblr_osqpg03rZR1v4pwuno3_400 Important characters!!! Tumblr_osqpg03rZR1v4pwuno6_400
- helena lightwood;
- helena lightwood;
Admin
Admin

FC : Adelaide Kane
Брой мнения : 3315
Join date : 25.05.2014

Върнете се в началото Go down

Important characters!!! Empty Re: Important characters!!!

Писане by Dean Lynch on Съб Юли 18, 2015 12:49 pm

реших да взема Йезавел /ИМЕ - PETER HASTINGS/, ако е възможно? Усмивка
Dean Lynch
Dean Lynch
Демон
Демон

FC : Jamie Dornan
Брой мнения : 30
Join date : 07.06.2015

Върнете се в началото Go down

Important characters!!! Empty Re: Important characters!!!

Писане by - helena lightwood; on Съб Юли 18, 2015 1:13 pm

Твой е, добре дошъл. <33

- - - Ϟ - - -

my snow white queen
i can't escape the twisted way you think of me
Important characters!!! Tumblr_osqpg03rZR1v4pwuno3_400 Important characters!!! Tumblr_osqpg03rZR1v4pwuno6_400
- helena lightwood;
- helena lightwood;
Admin
Admin

FC : Adelaide Kane
Брой мнения : 3315
Join date : 25.05.2014

Върнете се в началото Go down

Important characters!!! Empty Re: Important characters!!!

Писане by Dean Lynch on Съб Юли 18, 2015 1:19 pm

Мерси!
Dean Lynch
Dean Lynch
Демон
Демон

FC : Jamie Dornan
Брой мнения : 30
Join date : 07.06.2015

Върнете се в началото Go down

Important characters!!! Empty Re: Important characters!!!

Писане by reverse placebo; on Нед Юли 19, 2015 2:17 pm

Може ли да взема Луцифер? Хю Данси ми е слабост.
reverse placebo;
reverse placebo;
Паднал ангел
Паднал ангел

FC : Hugh Dancy
Брой мнения : 53
Join date : 19.07.2015

Върнете се в началото Go down

Important characters!!! Empty Re: Important characters!!!

Писане by destiny; on Нед Юли 19, 2015 3:04 pm

Твой е, добре дошъл.  Усмивка
/тъй като другата админка е писала героя, а и донякъде тя е по-навътре с нещата спрямо нещата, предполагам че тя по-късно ще ти пише, ако иска да разясни или добави нещо/
Забравих.. Кажи ми, ако искаш да ти променя някак името? Усмивка

- - - Ϟ - - -

little girls who wish on  stars  don't last long on the ground.
Important characters!!! Tumblr_npe2ix56231srjhbyo7_400 Important characters!!! Tumblr_npe2ix56231srjhbyo3_400
there is a dead girl inside of me. i can feel her rattling around, her lungs chokes with loss, her heart pounding like war drums. she had a laugh like summer rain until the world tore it away. and i’m the one who killed her.
destiny;
destiny;
Admin
Admin

FC : lucy hale;
Брой мнения : 2044
Join date : 06.06.2014

Върнете се в началото Go down

Important characters!!! Empty Re: Important characters!!!

Писане by reverse placebo; on Нед Юли 19, 2015 3:08 pm

Благодаря, и ако може името да остане така.(ще очаквам разяснението)
reverse placebo;
reverse placebo;
Паднал ангел
Паднал ангел

FC : Hugh Dancy
Брой мнения : 53
Join date : 19.07.2015

Върнете се в началото Go down

Important characters!!! Empty Re: Important characters!!!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите